Om os

WSCO er et specialiseret advokatfirma med fokus på søfart og transport, energi og offshore, entreprise, forsikring, global handel samt rets- og voldgiftssager.

Vores primære styrker er vores advokaters specialkompetencer inden for vores fokusområder kombineret med advokaternes evne til at samarbejde integreret på større opgaver og projekter.

Firmaets advokater har siden 2010 bistået danske og internationale klienter og varetaget nogle af de største og vanskeligste sager inden for firmaets specialområder. Partnerne er alle advokater med mange års erfaring med danske og internationale sager inden for firmaets specialer og er bredt anerkendte for dette. Vores klienter vælger at benytte WSCO Advokatpartnerselskab på grund af advokaternes specialerfaring, vores stærke klientfokus samt vores evne til at løse klienternes vanskeligste udfordringer.

Firmaets værdier er:

  • Kvalitet – at levere den højeste kvalitet af juridisk rådgivning
  • Tradition – at honorere sædvaner og god praksis i vores brancher
  • Innovation – at skabe værdi ved innovative løsninger

WSCO blev stiftet ved en fusion mellem Birch Windahl advokatfirma og Sandroos advokatfirma (Windahl Sandroos & Co.) samt optagelsen af partnere fra andre førende advokatfirmaer og virksomheder.