Energi og offshore

WSCO er et af Danmarks førende advokatfirmaer inden for energi og offshore, herunder olie og gas, offshore-vind, boreindustrien, geotermi og anden vedvarende energi, infrastruktur samt relaterede offshore- og maritime brancher.

Firmaets advokater har siden 2010 rådgivet i forbindelse med transaktioner inden for energi og offshore til en samlet værdi af over DKK 10 mia., herunder bistået ved mere end 750 offshore-kontrakter, bl.a. nogle af Danmarks største offshore-vindmølleparker og kontrakter vedrørende borerig-services.

Vores advokater har derudover stor erfaring inden for det regulatoriske område, herunder undergrundsloven, offshore-sikkerhedsloven, lov om fremme af vedvarende energi m.v.

Firmaets klienter er olie- og gasselskaber, udbyggere af offshore-vind, geotermi- og fjernvarmeselskaber samt entreprenører og leverandører inden for energi og offshore.

Vores klienter tæller nogle af de største private og offentlige aktører inden for energi og offshore, men vi har også udført arbejde for Energistyrelsen i Danmark. WSC. har desuden et tæt fagligt samarbejde med brancheforeningen Olie Gas Danmark.