Brancher

WSCO advokatpartnerselskab yder juridisk og kommerciel rådgivning baseret på dybt kendskab til en række brancher, der er firmaets eksklusive fokus.

Brancherne er søfart og transport, energi og offshore, entreprise, global handel og forsikring. I tillæg kommer konfliktløsning (rets- og voldgiftssager), der er et tværgående arbejdsområde for os.

Flere detaljer om den enkelte branche kan ses i menuen til venstre.

De brancher, vi fokuserer på, har en lang række fællestræk, f.eks. lange investeringshorisonter, store værdier, komplekse samarbejdsformer og betydelige risici. Vores advokater har mange års erfaring inden for disse brancher, enten som praktiserende advokater eller som rådgivere eller ledere i større erhvervsvirksomheder. Derved har den enkelte advokat oparbejdet en stor indsigt og mangeårig rutine i håndtering af de mange og komplekse udfordringer, branchen kan give anledning til.

WSCO kan samtidig tilbyde komplette full-service løsninger, da større grupper af firmaets advokater kan mobileres til de største opgaver i de enkelte brancher. På denne måde gøres den juridiske service også mere omkostningseffektiv, da ressourceforbruget optimeres.

Sagerne vil alene blive bemandet med de nødvendige ressourcer. Et eksempel kan være et opkøb eller frasalg inden for energiindustrien. Her kan WSCO stille med én ledende partner med speciale i industriens særlige forhold samt én advokat med speciale i kontrakter og selskabsret. Selv ved større transaktioner vil der typisk alene være behov for yderligere ressourcer i form af en junioradvokat. Et andet eksempel kan være en større retssag inden for søtransport, hvor WSCO kan stille med én ledende partner med speciale i søret og retssager samt, efter behov, eventuelt én advokat med speciale i forsikring.

Med denne tilgang til arbejdet sikres den højest mulige sikkerhed og kvalitet, samtidig med at omkostningerne kontrolleres.