Ved at klikke på “Accept alle cookies”, accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsbrug og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Se vores Privatlivspolitik for mere information.

Jesper Windahl

Advokat (H), Partner

LinkedIn Profil

Om

Jesper

Specialer

Sprog

Om

Jesper

Jesper bistår klienter i forsikringsbranchen og inden for det sø- og transportretlige område. Jesper beskæftiger sig særligt med søret og shippingforhold, herunder havarier og tvister vedrørende certepartier og konnossementer, lasteskadekrav samt demurrage, detention- og fragtkrav.

Derudover yder Jesper rådgivning om ansvarsforhold inden for vejtransport (CMR) og multimodal transport og bistår i sager om kasko-, ansvars- og vareforsikring inden for transportbranchen.

Jesper udarbejder kontrakter og rådgiver i transaktioner vedrørende shippingaktiviteter.

Jesper har møderet for Højesteret og er en erfaren procedør inden for disse retsområder og er forfatter til juridiske artikler i fagtidsskrifter og bøger samt ekstern lektor ved Københavns Universitet i transportret. Han har udgivet den første danske juridiske fremstilling om speditør-, fragtfører- og stevedoreansvarsforsikring.

Specialer

Forsikringsret
Søret
Global handel
Transportret
Speditionsret
Toldret
Retssager
Voldgiftssager

Sprog

Engelsk
Dansk
Svensk
Norsk